over ons

Voor Novoferm garagedeuren, buiten en binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen en smart home oplossingen kunt u terecht bij Primalux. Wij geven advies en bieden oplossingen voor Primalux staat voor service en vakmanschap! Wij staan met raad en daad voor u klaar!

primalux

1989

Primalux Zonwering bestaat sinds 1989 en is een echt familiebedrijf. Jaap de Wijs begon in 1965 al met het maken van zonweringen en had diverse fabrieken op het gebied van zonweringen. Hij startte in 1989 met Primalux, dat inmiddels gevestigd is in Haarlem en is overgenomen door zijn zoon Donny de Wijs. In 2017 is Donny de Wijs samengegaan met Twan Smit met als doel het uitbouwen van de verkooporganisatie.

romazo

Primalux is een gecertificeerd lid van de branche vereniging ROMAZO, zij houden toezicht op de kwaliteit van de producten en de opleiding van de monteurs.

onze merken

Smits rolluiken

Smits Rolluiken uit Cuijck en zonwering is fabrikant en leverancier van diverse zonweringproducten zoals rolluiken, screens, terrasschermen, uitvalschermen, markisolette, rolpoorten, markiezen, terrasoverkappingen en plisséhordeuren.

Harol

Harol is onze Belgische leverancier van hoogwaardige knikarmschermen, terrasschermen, uitvalschermen en terrasoverkappingen

Novoferm

Novoferm is onze Duitse leverancier en specialist in vele vormen van toe- en uitgangen voor industriële gebouwen en woningbouw. Zij bieden een ruime keuze aan garagedeuren

Copahome

Copahome is een onafhankelijk, Belgisch familiebedrijf dat in 1948 werd opgericht en al 35 jaar oogstrelend maatwerk in raamdecoratie produceert. Zij leveren gordijnen, jaloezieën en shutters die jouw woning afwerken, maar ook heel wat comfort leveren.

Betalux

Dit is onze Nederlands leverancier van markiezen. De basis van een Betalux® markies wordt gevormd door ambachtelijk handwerk. Traditioneel vakmanschap, waarbij de details nooit uit het oog verloren worden. Door een hoogwaardig afwerkingsniveau in combinatie met een high-end verfsysteem en de toepassing van eerste klas materialen en onderdelen onderscheiden Betalux® markiezen zich op alle fronten.