onze oplossingen

Op het gebied van advies en montage van zonwering voor binnen en buiten hebben wij een schat aan ervaring in huis. Hierbij staan stijl, effectiviteit en duurzaamheid hoog in het vaandel! Wij zijn servicegericht en streven naar snelle levertijden. Ook voor horeca, bedrijven, kantoren en scholen zijn wij een uitstekende partner als het gaat om advies, montage en onderhoud van zonwering voor binnen en buiten! Tevens zijn wij garagedeuren specialist en zijn dealer van het Duitse merk Novoferm, hiermee hebben wij een collectie garagedeuren in huis van hoge kwaliteit, met een aantrekkelijke prijs. Wij staan voor u klaar met advies op het gebied van ruimte besparing, gebruikersgemak en stijl!

zonwering

Primalux is dealer van Smits Rolluiken, Harol en Betalux. Uit het assortiment van deze leveranciers leveren een brede selectie zonneschermen, markiezen, rolluiken, screens en terrasoverkappingen.

Lees meer

smart home

Al onze knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen, terras of serre overkappingen, screens, rolluiken leveren wij met elektrische aandrijving van Somfy. Allen zijn te leveren met met smart home bediening. Uit te breiden met een Somfy Connexoon of Tahoma, maakt u de aanwezige oplossingen gemakkelijk aan te sturen! Tevens voor binnenzonwering en raamdecoratie werken wij met de beste bedrijven samen zoals Copahome voor de verticalen en horizontale jaloezieën. zij hebben een zeer mooie rolgordijen collectie en een hele mooie confectie en stoffen voor gordijnen en vouwgordijnen ook hun uitgebreide shutter programma maakt dat Copahome voor u woning een compleet programma levert voor uw ramen. Velux voor uw dakramen.Voor de insectenwering werken wij met het Unilux en Aurora horren programma. Ook voor onze garagedueren bestaat er een module om deze smart te maken, echter deze is van Novoferm.

Lees meer

garagedeuren

Primalux is dealer van Novoferm en zij staat garant voor duitse kwaliteit en afwerking. Wij leveren sectionaaldeuren, openslaande deuren, kanteldeuren en garageconversies in één dag volledig ingebouwd en afgewerkt! Door de grote diversiteit in typen garagedeuren en afwerkingsmogelijkheden bent u verzekerd van een garagedeur die is aangepast naar uw wensen. De kleur van de garagedeur kan worden afgestemd op de kleur van uw schilderwerk. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar. Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig, omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle garagedeuren van Novoferm zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben. Wij hebben in onze showroom diverse modellen staan!

Lees meer